Allsvenskan innebandy damer

(Arrangör: TEAM KALIX IBK)

Nu när halva allsvenska serien är avverkad så kan vi konstatera att Team Kalix damlag samlat ihop sju poäng. Laget befinner sig just nu på säker mark i tabellen.

Kalix har producerat många mål framåt, men har tyvärr istället släppt in lite för mycket bakåt. Får Team Kalix ordning på försvarsspelet så kommer det att bli ännu fler matchvinster i återstoden av serien. Målsättningen för säsongen ligger fast och det är att laget när säsongen är slut ska ha behållit sin plats i allsvenskan. Lagmoralen är en styrka som utmärker Team Kalix. Viljan att aldrig ge upp har hjälpt laget till framgångar under hösten. Nu är vi nyfikna på vad hemmalaget kan göra i matchen mot svårspelade Sundsvall. Revanschlystnaden efter förlusten på bortaplan kan räcka långt i denna match. Samt att laget avslutade hösten riktigt fint genom att knipa en poäng av tabelltvåan RIG Umeå på bortaplan. Det har stärkt självförtroendet. Tyvärr dras hemmalaget just nu med skador. Det dröjer ytterligare ett par veckor innan alla tjejer är på plats igen. Hur som helst så kommer det bli väldigt spännande att följa laget. Vi hoppas och tror att Kalixborna ställer upp hela säsongen och hjälper laget till framgång i hemmahallen. Tjejerna behöver publikens stöd och Kalix behöver ett lag i allsvenskan VÄLKOMMEN TILL MATCH!

Arrangör:

TEAM KALIX IBK

Kontaktperson:

Håkan Nyman
Skicka e-post
0722097154