Så rekryterar, behåller och utvecklar du medarbetare

(Arrangör: Kalix Kommun i samarbete med Geektown kommunikationsbyrå, Arnqvist & Sivenbring och DARE Consulting.)

Inspirationsföreläsning för företagare. En felrekrytering kan kosta upp till en miljon... En föreläsning om betydelsen av en god behovs- analys, kravspecifikation och intervjuteknik för kvalitetssäkrade rekryteringar.

En felrekrytering kan kosta upp till en miljon...
Kandidaterna är idag mer kravställande och vill veta hur den framtida arbetsgivaren kommer
att möta deras krav på ständig utveckling. Företagets grundvärderingar måste överensstämma med hur de agerar. Hur säkerställer vi kompetensen i företaget? En föreläsning om betydelsen av en god behovs- analys, kravspecifikation och intervjuteknik för kvalitetssäkrade rekryteringar.
Föreläsare: Maria Söderberg, rekryteringskonsult

Som ett led i projektet ”Kompetensförsörjning genom samverkan” bjuder Kalix kommun in till sex stycken inspirationsföreläsningar för företagare med sikte på attraktiv arbetsgivare och framtidens arbetsmarknad. Samtliga föreläsningar är kostnadsfria och sker i Folkets Hus i Kalix, klockan 18.00 – 21.00. I föreläsningsserien kan du välja att delta i en eller i flera.

Tid & plats:

Tisdag 19 mars 18:00 - 21:00

Folkets Hus i Kalix

Gå till Hemsida

Arrangör:

Kalix Kommun i samarbete med Geektown kommunikationsbyrå, Arnqvist & Sivenbring och DARE Consulting.

Kontaktperson:

Keith Sivenbring
Skicka e-post
0730-50 43 00