Svårt att nå fram och engagera dina medarbetare? Så funkar coachande ledarskap

(Arrangör: Kalix Kommun i samarbete med Geektown kommunikationsbyrå, Arnqvist & Sivenbring och DARE Consulting.)

Inspirationsföreläsning för företagare. Nyckeln till hur du får dina medarbetare med dig! Allt fler arbetstagare väljer idag sina arbetsgivare. Högt upp på mångas önskelista står en trygg, tydlig och coachande chef.

Som ett led i att vara en attraktiv arbetsgivare går vi igenom hur det coachande ledarskapet bidrar till att skapa trivsamma och effektiva arbetsplatser. Med coachande verktyg blir det enklare att delegera, motivera, skapa delaktighet och följa upp medarbetarnas resultat.
Föreläsare: Keith Sivenbring, konsult i Kommunikation & Ledarskap

Som ett led i projektet ”Kompetensförsörjning genom samverkan” bjuder Kalix kommun in till sex stycken inspirationsföreläsningar för företagare med sikte på attraktiv arbetsgivare och framtidens arbetsmarknad. Samtliga föreläsningar är kostnadsfria och sker i Folkets Hus i Kalix, klockan 18.00 – 21.00. I föreläsningsserien kan du välja att delta i en eller i flera.

Tid & plats:

Onsdag 10 april 18:00 - 21:00

Folkets Hus i Kalix

Gå till Hemsida

Arrangör:

Kalix Kommun i samarbete med Geektown kommunikationsbyrå, Arnqvist & Sivenbring och DARE Consulting.

Kontaktperson:

Keith Sivenbring,
Skicka e-post
0730-50 43 00