Teamet – medarbetare som trivs skapar lönsamhet!

(Arrangör: Kalix Kommun i samarbete med Geektown kommunikationsbyrå, Arnqvist & Sivenbring och DARE Consulting.)

Inspirationsföreläsning för företagare. Goda relationer skapar goda arbetsplatser!

Med humor, psykologi och övningar om hur vi människor fungerar diskuterar vi hur vi skapar goda relationer. Motiverade medarbetare som bekräftar och ger varandra beröm och konstruktiv feedback fokuserar på rätt saker, stressar mindre, har roligare på jobbet och blir ambassadörer för varumärket.
Föreläsare: Keith Sivenbring, konsult i Kommunikation & Ledarskap

Som ett led i projektet ”Kompetensförsörjning genom samverkan” bjuder Kalix kommun in till sex stycken inspirationsföreläsningar för företagare med sikte på attraktiv arbetsgivare och framtidens arbetsmarknad. Samtliga föreläsningar är kostnadsfria och sker i Folkets Hus i Kalix, klockan 18.00 – 21.00. I föreläsningsserien kan du välja att delta i en eller i flera.

Tid & plats:

Onsdag 24 april 18:00 - 21:00

Folkets Hus i Kalix

Gå till Hemsida

Arrangör:

Kalix Kommun i samarbete med Geektown kommunikationsbyrå, Arnqvist & Sivenbring och DARE Consulting.

Kontaktperson:

Keith Sivenbring
Skicka e-post
0730-50 43 00