Barn beter sig bra, om de kan

(Arrangör: Eva-Lena Larsdotter och ABF)

En föreläsning för dem som vill kunna förstå vad det är som får barn att tjata, krångla & bråka.

Barn gör så gott de kan, beteenden beror oftast inte på bristande motivation, utan på att barnet inte har förmågan som behövs. Vi ska inte föra ett kring mot symtomen; barnet bråkar, barnet vill inte somna ensam, barnet ljuger och överdriver, barnet tjatar och klänger osv. utan börja med försöka förstå och därefter hitta sätt att hantera det som händer.

Föreläsningen bygger på modern utvecklingspsykologi som förmedlas på ett lättförståeligt och användbart sätt för att ge föräldrar och personal som arbetar med barn möjlighet att hitta långsiktiga lösningar - en positiv förändring för barnet, familjen och barngruppen.

För vem?
Vuxna som möter barn i sitt arbetsliv och alla slags föräldrar som vill lära sig mer.

Om Eva-Lena som föreläser kan du hitta mer info på: www.evalenalarsdotter.se

Den här föreläsningen har blivit utsåld nästan överallt under 2018 ex så har 118 personer i Linköping, 318 st i Luleå och 504 st sett föreläsningen i Falun.

Respons från tidigare åhörare:
"Fantastiskt klok, medkännande och energigivande. Hoppingivande. Jag vill lära mig mer - känsla. Du är kunnig, talar tydligt och lugnt, pedagogiskt upplagd föreläsning. Jag kan använda massor, jag har en liten pojke som behöver mycket, och nu kan jag ge honom lite till. Tack! Nu har jag fått tanka energi och kunskap." 
Anne, arkitekt och familjehemsförälder, Stockholm

"Tycker du var jättebra och engagerad. Framförandet var så fullt av positiv energi att timmarna gick fort. Praktiskt och tydliga exempel varvat med teori. Det var toppen.Jag tar med mig förståelse för att motståndsviljan finns och påverkar. Nyfiken också, för jag känner igen beteendet från mig själv."
Henrik, Hudiksvall

"Enorm erfarenhet. Brinner inom området. Trovärdig. Positiv & uppriktig. Jag har varit väldigt inne i din föreläsning och satt och tänkte konstant hur dina förklaringar passar in i min vardag, tex vad jag kan bidra med i vardagen till mina barn och familj. Jag köper ditt koncept till 100%. Skönt att få ord på saker jag känner. Jag tycker du är grym."
Malin, personlig assistent, Gävle

Arrangör:

Eva-Lena Larsdotter och ABF

Kontaktperson:

Eva-Lena Larsdotter
Skicka e-post
0705098783

Pris och biljetter:

Pris: 200 - 300 kr.
Vid faktura kontakta: evalenalarsdotter@icloud.com och få 100 kr rabatt vid bokning av personal inom barnomsorg och skola (200 kr/per person)

Biljett