Målarkurs i akvarell och akryl

(Arrangör: Malören Lodge)

Målning, glädje och naturens inverkan på dig och livet!

Helgen den 16-18 augusti ordnas en målarkurs i akvarell och akryl för dig som vill prova på eller som målat tidigare. Några lär sig grunderna medan andra experimenterar utifrån sina egna önskemål. Kursen leds av Lena Mannola Edselius, som driver företaget Ikioma illustration. Forskning visar att kultur i olika former är välgörande för hälsan både mentalt och fysiskt. På Malören målar vi i harmoni med himmel, hav och land - helt utan stress och krav på resultat. På så sätt kan vi hitta in till vår livsenergi och skaparkraft, förbi intellektet som allt för ofta skapar mentala hinder. Målet är att få kropp, själ och kreativitet i en rofylld balans och få energin att flöda. Att måla ska vara kreativt, kravlöst och kul! 

Helpension i Lotsstugan på Malören, två övernattningar. Du målar efter dina egna förutsättningar och Lena hjälper dig från din egen nivå med både faktiska kunskaper och inspiration. Hemlagad mat med inhemska influenser, bastubad och strövtåg i den vackra och omväxlande naturen fulländar upplevelsen. 

Arrangör:

Malören Lodge

Kontaktperson:

Hanna Engström
Skicka e-post
0734445684

Pris och biljetter:

Pris: 4 000:-
Helpension. Deltagare: max 8 personer, minst 6 personer.
Bindande anmälan.

För bokning: Ring 073-444 56 84 eller maila bokning@maloren.se