Ny grön utveckling i Kalix

(Arrangör: Kalix kommun i samarbete med Billerud Korsnäs Karlsborg, Sekab, Sveaskog, Furuhedsskolan och Kalix Folkhögskola)

Välkommen till ett samtal om framtiden i skogen.

Välkommen till ett samtal om framtiden i skogen med en bred medverkan av företag inom skogsnäringen och elever från våra skolor. Ungdomar som snart ska ut i fortsatt utbildning och arbete, möter viktiga företrädare för politiken, skogsnäringen, forskningen, ekoturism med flera.

Skogarna är och kommer att bli mycket viktiga inför den framtida utvecklingen av nya produkter, tjänster, turism, företagsutveckling etc. som samtidigt hjälper oss att fasa ut den fossila eran och göra framtiden ljusare, grönare och mycket spännande! Att arbeta i och med skogen är high tech idag!

Moderator: Sverker Olofsson, Umeå

Medverkande: Hannele Arvonen, VD Sveaskog AB, Mikael Nordqvist, Fabriksdirektör, Billerud Korsnäs Karlsborg, Anna Wiberg, Programchef, Bioinnovation, Ylwa Alwarsdotter, vVD, Sekab AB, Per Jiborn, Opinionsbildare Naturskydd, Tommy Nilsson och Sven Nordlund, kommunalråd, Kalix kommun samt elever och lärare från skolorna i Kalix.

Tid & plats:

Fredag 7 februari 08:30 - 15:30

Kalix Folkets Hus

Gå till Hemsida

Arrangör:

Kalix kommun i samarbete med Billerud Korsnäs Karlsborg, Sekab, Sveaskog, Furuhedsskolan och Kalix Folkhögskola

Pris och biljetter:

Seminariet är avgiftsfritt. Antalet platser är begränsat.

Anmäl dig här