Brown Shopping Bags 5956

Vill du vara ett av de företag man kan handla hos med Kalix värdebevis?

Tjänsten värdebevis är ett samarbete mellan Kalix kommun, Kalixföretagarna och Mirror.

Att vara med som försäljningsställe är kostnadsfritt, som företag, butik eller restaurang betalar du ingen avgift för att vara med i systemet eller på den summa som nyttjas hos er.

Här kan du se listan över butiker och företag där värdebevisen kan nyttjas

Vill du vara med?

Om du önskar bli registrerad som ett företag som kan ta emot värdebevis, så fyller du i en anmälan enligt formuläret till höger för att att ditt företag ska finnas med.

Genom din anmälan accepterar du de villkor och instruktioner som presenteras.
Observera att ditt företag måste ha en unik epostadress under Uppgifter om företaget, eftersom den används som användarnamn.

Så går det till

  • Du behöver en mobiltelefon med webbläsare och kamera-app som kan läsa QR-koder. Den som vill nyttja sitt värdebevis hos ditt företag ska kunna uppvisa en QR-kod som ni scannar. QR-koden är personlig och när den scannas sparas belopp och datum i systemet som underlag för utbetalning av nyttjade värdebevis (detaljerade instruktioner finns här)
  • Varje scanning drar av 250 kronor från värdebeviset. Om priset på vara eller tjänst överstiger 250 kronor kan innehavaren själv betala mellanskillnaden. Innehavaren kan även välja att fler scanningar genomförs för en vara, men om det scannade beloppet överstiger varans pris ska mellanskillnaden inte betalas ut i kontanter
  • Kalixföretagarna kommer att göra utbetalningar en gång per månad utifrån den rapport om vilka scanningar som utförts under föregående månad. Samma rapport kan även du hämta från systemet

Särskilda villkor

Genom att du skickar in din anmälan går du i god för att ditt företag betalar lagstiftade avgifter, inte har skatteskulder eller betydande skuld hos kronofogden (avgörs från fall till fall). Stickprov på dessa uppgifter kan komma att ske över tid och om det framkommer uppgifter som inte stämmer överens med ovanstående kan ni komma att uteslutas från tjänsten.

I och med att din anmälan godkänns upprättas ett bindande avtal mellan ditt företag och Kalixföretagarna. Ditt företag kommer därmed att presenteras som ett alternativ där man kan använda Kalix presentkort/värdebevis.

För mer information

Teknisk support, till exempel frågor om inlösen, lösenord med mera, hanteras av Mirror, kontakta martin@mirror.se 

För andra frågor kontakta birgitta@kalixforetagarna.se

Uppgifter om företaget

Används som användarnamn
Url till webbplats eller t.ex. facebook. Ange med http:// eller https://.

Kontaktperson

Namn på kontaktperson
Telefonnummer till kontaktpersonen
E-postadress till kontaktperson